Audio Solutions

Opgericht in de herfst van 2011 door bekende speaker ontwerper en bouwer: Gediminas Gaidelis. Het merk uit Litouwen bouwt speakers in diverse prijsklassen met veel opties voor kleuruitvoeringen.

Door de mix van technologieën en passie slaagt Audio Solutions er in om in de tijden van een overvloed aan speakers, distinctief te klinken en echt indruk te maken.

Overture

De derde generatie van de Overture serie van Audio Solutions bied een pallet van 8 speakers beschikbaar in 5 verschillende kleurstellingen. Voorzien van een unieke ‘box-in-a-box’ kast en een ‘mini-hoorn’ geeft deze instap serie van Audio Solutions al een weergaloze geluidsweergave.

Figaro

Na maarliefst 6 jaar aan ontwikkeling heeft Audio Solutions een speaker serie geproduceerd die zowel op technisch, optisch als muzikaal vlak aan alle eisen voldoet. Door zijn robuuste kast, een speciale midrange driver, het ‘mini-hoorn’ ontwerp en het ‘box-in-a-box’ systeem van Audio Solutions zorgt deze speaker voor een werkelijk ongekend geluidsbeeld en body.

Virtuoso

De Virtuoso van Audio Solutions heeft erg veel weg van het ultieme dat Audio Solutions te bieden heeft, de Vantage serie. Veel van de technologieën gebruikt in de Vantage zitten ook in de Virtuoso. Namelijk een geavanceerde box-in-a-box systeem, een mini-hoorn loaded tweeter, een uitgebreide midrange driver, een afstelbare crossover voor 3 ‘luisterstanden’ en uiteraard zelf-klemmende cabinetten.

Vantage (5th anniversary)

Het absolute beste dat er te halen valt uit een speaker, zit in de Vantage serie van Audio Solutions. Alle technologieën komen samen om een meesterwerk te produceren.

Voor het volledige assortiment en alle informatie kunt u ook terecht op de website van Audio Solutions.