Esthetica

Het in India gevestigde Esthetica wordt geleid door een jonge en gediplomeerde interieurontwerper die op basis van kennis en passie enkel de beste rekken, stands, meubels en ook stoelen produceert.

Omdat geen enkele hifi opstelling hetzelfde is kunnen de rekken van Esthetica op maat worden gemaakt en precies naar wens van de klant. Er is een breed scala aan verschillende houtafwerkingen.

Verder is het bedrijf beroemd om haar replica van de wereldberoemde uit 1956 stammende Lounge & Ottoman stoel met voetkussen. Na veel research en ontwikkeling is de stoel zo dicht mogelijk op het origineel nagemaakt. Een echte aanvulling voor de hifi luisterruimte.

1956 Lounge & Ottoman Replica

Beige

Black

Hifi Rekken

Octave Audio Rack

De Octave combineert functionaliteit met een modern en praktisch uiterlijk. Door massief hout van 30mm te gebruiken en roestvrij staal van klasse 304 kan dit rek per etage een gewicht aan van maar liefst 50 kilo.

Octave Junior Audio Rack

De Octave combineert functionaliteit met een modern en praktisch uiterlijk. Door massief hout van 30mm te gebruiken en roestvrij staal van klasse 304 kan dit rek per etage een gewicht aan van maar liefst 50 kilo.

Melody Audio Rack

Het Melody rek van Esthetica is opgebouwd uit 30mm massief hardhout, gehard glas en roestvrijstalen spikes. Dit rek is modulair op te bouwen en geeft dus mogelijkheden om op of af te schalen. Verder een erg open rek dat voldoende luchtstroom toe laat.

Chorus Audio Rack

Het Chorus rek van Esthetica is opgebouwd uit 30mm massief hardhout en roestvrijstalen spikes. Dit rek is modulair op te bouwen en geeft dus mogelijkheden om op of af te schalen. Verder een erg open rek dat voldoende luchtstroom toe laat.

Aria Audio Rack

Het Aria rek van Esthetica is opgebouwd uit planken van 30mm massief hardhout en in een natuurlijke afwerking. Naast dat de onderste en bovenste planken vast zitten heeft u de keuze om in de middelste lagen planken op hoogte te verstellen. Erg compact.

Harper Audio Rack

Het Harper audio rek is de definitie van kracht en stabiliteit. Doormiddel van pen-en-gat-schrijnwerk is het fram geconstrueerd.

Hifi Meubels

Diana

Het Diana video rek is gebouwd voor een standaard woonkamer opstelling. Makkelijk een tv op te plaatsen, opbergruimte voor apparatuur en bijvoorbeeld films/vinyl platen. Doormiddel van de brede schuifdeur makkelijk te bereiken lades.

Victoria

Hey Victoria rek is de ware definitie van kracht. Opgebouwd uit massief hardhout en sterke schrijnwerkmethoden. Het is een open ontwerp wat erg verwelkomend aanvoelt en bied ruimte voor diverse decoratieve items of lage apparatuur.

Florence

Het Florence rek is geïnspireerd op mid-century ontwerp en is voorzien van grote lades en ruimte voor compacte hifi apparatuur. Mede door de kleine en schuine poten oogt dit rek chique, straalt vakmanschap uit, en ook enig sinds modern ongeacht in welke kamer je het zet.

Elenor

Het Elenor rek bied erg veel opslagruimte. Met een minimalistisch ontwerp en modern design kan je doormiddel van de 5 deurtjes bij 6 planken opbergruimte uitkomen. Samen met het geometrische patroon heeft het rek wel karakter.

Esthetica Hifi

Voor het volledige assortiment en alle informatie kunt u ook terecht op de website van Esthetica Hifi.