Cayin HA-1A MKII

Met oog op ontwerp heeft Cayin een prachtige versterker gemaakt voor uw koptelefoon die in bijna elk interieur past. Gecombineerd met de opening aan de voorzijde om de interne gloei en werking van de buisjes te bewonderen maakt dit apparaat een pracht voor het oog en oor tegelijkertijd.

Cayin HA-3A

Het grotere broertje van de HA-1A is een single-ended volledig klasse A systeem dat gebalanceerd is opgebouwd. Met de mogelijkheid voor veel verschillende connecties en ontwerp is dit een volwaardige buizenversterker, geschikt voor koptelefoons.

Cayin HA-6A

Het topmodel uit de HA serie als enkele unit is de HA-6A. Deze versterker draait met de welbekende EL34 buizen voor een prettige klank. Dat gecombineerd met point-to-point wiring, onafhankelijke voeding en het ontwerp maakt dit model tot een hoogwaardige buizenversterker. Ook heb je als gebruiker keuze om te wisselen tussen de modus triode en ultra lineair.

Cayin HA-300 MKII

Absoluut topmodel van de HA serie is deze 300 MKII. Naast de prestaties afgestemt op koptelefoongebruik kan deze versterker ook ingezet worden voor uw speakerset en daardoor is dit een 2 in 1 systeem. Gedreven door de legendarische 300B type buis en met een volledig aparte voeding maakt dit tot een uitermate hoogwaardige vesterker.

Cayin iHA-6

Compact en handige koptelefoonversterker van Cayin die niet al te veel ruimte inneemt. Geschikt voor gebalanceerde telefoons als 4-pins. Met de mogelijkheid om de gain van diverse kanalen in te stellen.